86 esportistes es fan notar a la ceremònia que dona per inaugurats els Jocs de Guernsey

0

Foto: IGA Menorca

L’aigua de la cala lluïssera d’Alcalfar representa a l’illa als Island Games

La delegació de 86 esportistes de Menorca, amb nombrosa presència lluïssera, ja es troba a Guernsey preparada per participar als Island Games i es fan notar a la ceremònia inaugural, després d’un llarg viatge.

La darrera etapa d’aquest viatge era per posar rumb a Guernsey en ferry a les 12:20 hores després de passar la nit a la localitat francesa de Saint-Malo. Per anar de l’hotel fins a l’estació marítima del municipi, l’expedició va haver de repartir-se en tres torns diferents, ja que l’autocar era el mateix per a tots.

A les 11 hores, els nostres ja estaven facturant el seu equipatge per poder pujar-se al ferry amb calma. El trajecte entre Saint-Malo i l’illa de Guernsey pel Canal de la Manxa va durar quasi dues hores, arribant al port insular a les 13.15 hora local.

Fotos: IGA Menorca

Una vegada van posar peu a territori anglès, es van dirigir ràpidament cap als dos hotels en els que estan destinats: La Trelade i Le Friquet. D’aquesta manera, van aprofitar el poc temps del que van gaudir per deixar-ho tot preparat de cara a la cerimònia inaugural. A més, es van afegir al grup el jugador de bàdminton Albert Navarro, la ciclista Nuria Bosch els germans tenistes Alex i Oscar Mesquida.

Així doncs, cap a les 18.00 hora britànica, van ser acollits per l’organització al passeig marítim de St. Peter Port. Juntament amb la resta d’illes participants, van atendre a la cerimònia inaugural dels Island Games. El nostre portador de l’aigua, Alex Gómez, va depositar l’aigua que portava al càntir, treta de la cala d’Alcalfar, a la font instal·lada per a l’ocasió. A continuació, es va procedir a hissar les banderes de cada una de les illes participants. Així es donaven per inaugurats els Island Games de Guernsey 2023, els quals els esportistes menorquins afronten amb moltíssimes ganes i il·lusió.

About Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *