Dani Coll al front de l’estructura tècnica del futbol blau

0

Dani Coll dirigueix des de fa unes setmanes el futbol lluïsser a la que tornen Víctor Pérez y Miguel Ángel Coll

Després que es confirmés la marxa de José Ángel Moyano com coordinador de la Secció de Futbol del CCE Sant Lluís, la Junta Directiva de l’entitat ha fet públic qui serà el nou “capità” del futbol blau.

Dani Coll ha estat el triat pera agafar el timó del futbol lluïsser i ja està perfilant la que serà la nova estructura tècnica.

Format al CE Alaior va arribar com a jugador al Sant Lluis l’any 1999 per formar part del primer equip liderat per Elias Noval.

Coll te la titulació titulació d’entrenador nivell  a mes de tenir experiència en categories menors i coordinació de futbol base.

En els darrers anys ha compaginat la seva afició per al món futbolístic amb el món dels esports de resistència ( triatló, atletisme, ciclisme) en varietat de proves i distàncies.

La seva feina ja comença a ser visible amb les primeres decisions en forma de renovacions i fitxatges. Lluís Muñoz seguirà un any més com a entrenador de l’equip`femení a més de ser el nou màxim responsable de l’escoleta de futbol.

Víctor Pérez es la primera de les novetats per la propera temporada, el tècnic canari, que ja va està a l’entitat blava, torna per fe-se càrrec del nou projecte de l’equip Regional Preferent a mes de entrenar al Aleví “A”.

Un altre de les grans novetats es el fitxatge d’un vell conegut del club, Miguel Ángel Coll “Krankel” torna al club en el que es va formar després de la seva etapa amb l’Sporting de Mahón.

Era un dels clars objectius des de la coordinació, la tornada d’un dels entrenadors de la casa, i l’objectiu s’ha aconseguit. Krankel serà el màxim responsable de l’equip Cadet del CCE Sant Lluís.

Cal destacar també la renovació de Juanan Gómez que serà l’encarregat de liderar el projecte de l’equip juvenil després del descens de categoria.

Altres entrenadors que han confirmat la seva presencia en l’estructura tècnica del CCE Sant Lluís son Albert Pons, que agafarà l’equip Infantil “B”, Bruno y Pachón, que agafaràn un dels equips Alevins, Víctor Salmerón, que serà entrenador de un dels equips Benjamins. Ahinoa Seguí i Paula Sintes estaran al costat de Lluís Muñoz amb els mes petits del club, el Prebenjamí i el Futbol 5.

About Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *