Foto: CN Ciutadella

El creuer Alba III amb el tripulant lluïsser Enric Vidal Meliá va participar a l’exigent regata de les 100 milles organitzada per el CN Ciutadella.

Una regata marcada per el poc vent i que a la categoria RI va guanyar el Wanderlust de Josep Pons. L”Alba III va entrar a la dècima posició.

A continuació els hi oferim l’informació proporcionada per el CN Ciutadella.

Es va celebrar la regata de les 100 milles entre Illes amb una gran participació, un total de 47 vaixells inscrits. Enguany hi ha que destacar la introducció de la clase Mini 6.50 a la regata amb una participació de 17 barcos, 15 series i 2 protos. També hi va haver representació de la classe ORC amb 6 vaixells a la lìnea de sortida. la classe RI va ser la més nombrosa amb un total de 24 vaixells a la línea de sortida. 

Aquest any es va fer un recorregut amb boies a dins la badia de Ciutadella per poder completar la distancia de 100 milles. Dijous a les 14:15h es va donar la sortida a la classe mini 6.50, i a les 14:25h per a les classes RI i ORC. 

Just a la sortida el mini de Felip Moll es va colocar en primera posició que va aguantar fins al Faralló d’Aubarca (Mallorca) a on va ser superat per l’altre Proto de Marc Claramunt i que es va mantenir primer fins a la línea de meta.

En la clase ORC el vaixell Tarhunz (club Nàutic Torredembarra) va ser el gran dominant de la prova, guanyant dos de les tres etapes, i proclamat campió en temps real de la regata, i campió en compensat de la classe ORC. Seguit del Salao Tu (Club Nàutic Salou) i el Bip Bip (Club de Mar) en tercera posició.

En la Classe RI el gran dominant va ser el Wanderlust de Josep Pons (CNC), que va guanyar dues de les tres etapes. Va ser el campió en temps real i en temps compensat de la classe RI4. El segon lloc va ser per el Panarea de Joan Piza (del RCNPP) i en tercera posició el Chica Txeca (CNC)de Toni Pons.

En RI4 el guanyador va ser el Chicory (CNC) de Xavi Cardell, seguit de l’Embui (CNC) de Miquel Marquès i el Bon Vent (CNC) de Jeroni Capella.

El dissabte a les 13h es va celebrar l’entrega de trofeus i la posterior festa per celebrar la quinta edició de la regata 100 milles entre illes.

Esperem que en futures edicions es pugui repetir la participació de la Classe Mini 6.50 i de superar el nombre de participants.

Informació i Fotos: CN Ciutadella

About Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *