Bàsquet Manacor 53 (9-17-16-11) CCE Sant Lluís 64 (17-10-19-18)

Estadística Oficial del partit

El CCE Sant  Lluís dinamita la lluita per la tercera plaça després d?assaltar la pista del Bàsquet Manacor, 53-64, en un partit molt seriós, especialment en defensa i sobreposant-se als mals moments, especialment en el segon  i tercer període, superant un rival que venia de mostrar com un dels equips més en forma. Borja Olive va ser el millor dels blaus, anotant 20 punts.

Gairebé perfecta va ser la sortida dels homes de Joan Martínez, una gran feina defensiva deixava els locals sense anotar durant gairebé 8 minuts, en atac l’equip trobava les seves opcions, tancant un 2-15 de parcial amb dos triples de Tudurí i Olive. L’equip mallorquí, encara atordit, va aconseguir tallar la progressió, encara que l’avantatge en finalitzar el primer quart era de 8 punts. Amb prou feines i defensant-se com a moix panxa enlaire, el Sant Lluís mantenia avantatge a l’electrònic, encara que aquesta anava decreixent, 18-24, 22-27 i fins al 26-27 que assenyalava l’electrònic al descans.

Semblava que la millor versió dels de Manacor havia tornat i al tercer quart van aconseguir capgirar el marcador, 31-27 de sortida, però aquest avantatge no va anar a més, el Sant Lluís no es va acovardir davant la teòrica superioritat local i un triple de Seguí li tornava l’avantatge al marcador. S’entrava a l’últim quart amb tot per decidir però amb 4 punts de botí per als blaus, es va tornar a veure la millor versió defensiva menorquina, creant dubtes i incerteses en un Manacor al qual el partit se li posava costa amunt, un 0-8 elevava la diferència fins als 9 punts i el Sant Lluís començava a creure en un triomf de postí, els intents locals no van passar d’un 52-59 i la gestió final del marcador va ser gairebé perfecta, emportant-se una victòria que semblava difícil per l’entitat del rival .

About Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *