(Fotos) Acrobàsquet dins el programa Integrasport: Posam valors a l’esport

0

Foto: Toñi Soler

Dimecres passat va tenir lloc una nova sessió del Programa Integrasport promogut des de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Menorca. L’equip Mini Femení cel CCE Sant Lluís, un dels clubs aderits a aquest programa, va rebre la visita d’un monitor que va impartir una classe d’Acrobasquet, com es pot observar al reportatge fotogràfic que acompanya aquesta notícia, i en la que les joves jugadores blaves s’ho van passar d’allò mes be.

El programa “Integrasport: Posam valors a l’esport”, que està endinsat en la seva sisena edició, va dirigit als diferents clubs esportius de l’illa, on s’ofereix un complement més per treballar la formació esportiva dels esportistes, una formació complementària a l’específica que ja reben i dirigit a les categories Aleví, Infantil i Cadet.

Aquesta temporada són més de 30 els clubs esportius adherits al programa Integrasport: Posam Valors a l’Esport, en concret 33. Amb tots ells, però també amb la resta d’agents implicats es plantejaran diferents actuacions: 
 
1. Activitats que complementin la formació dels esportistes: Treball emocional, dinàmica de grups…
2. Activitats de suport  amb entrenadors i delegats.
3. Activitats de sensibilització de mares i pares: Treball per a la relació amb altres familiars d’esportistes, amb els mateixos esportistes…
4. Activitats de foment dels valors educatius a la competició.

Aquesta sisena edició compta amb 6 tècnics acompanyants i una especialista en nutrició, que duen a terme el programa, proposant i dinamitzant les diferents activitats de manera consensuada i conjunta amb els coordinadors/es i entrenadors/es dels clubs adherits. 

Els hàbits alimentaris i saludables, la perspectiva de gènere en el món de l’esport i la comunicació assertiva són algunes de les temàtiques de les activitats programades per aquest curs. 

El programa Integrasport: Posam Valors a l’Esport compta amb un equip de professionals multidisciplinari i especialitzat en àmbits com l’activitat física i esport, l’educació, la nutrició o la psicologia per tal d’oferir un acompanyament transversal i de qualitat.

About Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *