(Fotos) El CEIP Sa Garriga acull el sisè Control de Seguiment de Judo

0

L’Entrenament va ser dirigit per Edu Ortega, Entrenador Nacional i “alma mater” del Judo Sant Lluís

El Gimnàs del CEIP Sa Garriga de Sant Lluís va ser el lloc escollit per dur a terme el sisè Control d’Entrenament de Seguiment Esportiu Judo Menorca, en el que hi van participar esportistes i tècnics de tots els clubs de l’illa.

Des de les 17:30 hores els gairebé 30 Judokes presents es posaren a les ordres de n’Eduard Ortega, encarregat de dirigir l’entrenament, amb la col·laboració dels tècnics presents. Ortega es Entrenador Nacional de Judo i “l’alma mater” del Club Judo Sant Lluís.

La sessió va ser seguida per la delegada a Menorca de la Fundació de l’Esport Balear, Montse Cardona, una sessió que va començar amb diversos exercicis d’escalfament i que després de diversos combats es va donar per finalitzada sobre las 19 hores.

El Control de Seguiment és una activitat que es ve realitzant amb regularitat a la nostra illa i que a n’aquesta ocasió ha visitat el nostre municipi, en el que el Judo, de la mà de n’Edu Ortega, està tenint una enorme acceptació i està en constant creixement els darrers anys.

Els deixam amb algunes imatges on es pot veure com va anar el Control de Seguiment.

About Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *