Tots els noms de la candidatura de Martí Huguet al CCE Sant Lluís

0

Martí Huguet encabeza la candidatura

Set homes i sis dones acompanyen a Martí Huguet en la candidatura que aquest encapçala per formar la junta directiva del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís i que de moment és l’única que es presentarà el pròxim divendres dia 24 de febrer a l’assemblea extraordinària de socis.

Es tracte de Rita Pons, Maribel Asensio, Miquel Petrus, Tomé Olives, Nuria Orfila, Joana Tudurí, Lluís Sanjuan, Carmen Pons, Javier T. Serrano, Mari Pons, Xavi Pons, Kike Andreu i Jaume Camps.

Els catorze candidats responen al perfil que des d’un principi s’ha prioritzat: la presència de persones lligades a les diferents seccions del CCE Sant Lluís: bàsquet, futbol, petanca, atletisme, escacs, cultura, cant coral i ball menorquí, però sempre amb una visió de conjunt de l’entitat.

A més, la confecció de la candidatura ha tingut en compta l’obligatorietat que marca la normativa vigent de la presència d’un mínim del 40 per cent de dones en la seva composició.

L’assemblea extraordinària tindrà lloc el pròxim divendres a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20 hores en segona convocatòria al local social de l’entitat que el 2021 va celebrar el seu 50è aniversari.

Informa: Toni Seguí – Revista S’Auba

About Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *