SESSIONS SOCIAL

Mesos de maig i juny de 2022 La secció d’Escacs del CCE Sant Lluís organitza 7 jornades, de classe i torneig amistós per a tots els socis i simpatitzants del club. Les sessions seran cada dijous des del 5 de maig fins el 16 de juny DE 2022, de 18h a 18h30.

CURS D’ESCACS PER ALS MEMBRE DEL CLUB I PER A INTERESSATS EN L’ESPORT

La classe setmanal serà de 18h a 18h30 i just abans de la ronda del torneig. Es pretén donar una visió àmplia que pugui donar uns coneixements d’apertures i mig joc (no apte per iniciació al joc).

TORNEIG INTERN AMISTÓS

El torneig es jugarà a 7 rondes dobles els dijous de 18h30 a 20h. El ritme de joc serà de 15 minuts + 5 segons d’increment per jugada. El torneig serà amistós i no vàlid per el còmput ELO FIDE. Cada setmana es jugaran 2 partides contra el mateix oponent (B/N) i cada partida es puntuarà +0/+0’5/+1 segons el resultat. Es podrà sol·licitar “bye” o “no jugar aquella setmana” sempre abans del sorteig. S’obtindrà la meitat de puntuació, sempre que no sigui a les 2 últimes rondes.

REQUISITS D’INSCRIPCIÓ

Et pots inscriure o demanar més informació al T. 610 14 65 14 (Lluís) via Whatsapp. Inscripcions fins el dimecres 04 de maig de 2022 o fins límit de places. Els diners recaptats seran destinats a material per la secció d’Escacs del CCE Sant Lluis.

About Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *